top of page
Ida Cecilie Holm

Foto: Inger Helseth

Ida Cecilie Holm har master i klassisk kordirigering fra Det Jyske Musikkonservatoriet i Aarhus, hvor hun studerte med Carsten Seyer-Hansen og Søren K. Hansen. Bachelorgraden i kordirigering og klassisk sang, samt videreutdanning i orkesterledelse og musikkpedagogikk tok hun ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Her studerte hun med bl.a. Grete Pedersen, Vivianne Sydnes, Tone Bianca Sparre Dahl og Cathrine Winnes. Ida Cecilie har også en bachelor i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.
 

Ida Cecilie er opptatt av å fremføre ny musikk av både norske og utenlandske komponister, og har med sine kor bestilt, urfremført og spilt inn musikk av komponister som Marcus Paus, Morten Christophersen, Martin Ødegaard, Andrew Smith og Frank Havrøy. Hun har også en særlig interesse for tidligmusikk, og søker å utvikle en spesialkompetanse på repertoar for kor fra renessanse og tidlig barokk.


Ida Cecilie har bred erfaring med mange forskjellig type ensembler, og er i dag fast engasjert som dirigent og kunstnerisk leder for Oslo Vokalensemble, Christiania Kammerkor og det nystartede Ris Vokalensemble med profesjonelle sangere. I tillegg tar hun jevnlig frilansoppdrag som dirigent og ensemblesanger.

bottom of page