Kammerkoret Le Voci har blitt 20 år.

 

I år er det 20 år siden Le Voci startet opp.  Det ønsker vi å feire sammen med publikum og musikere på vår jubileumskonsert i Oslo.   

 

På programmet har vi to store verk av John Rutter; Psalm 150 og Gloria. I tillegg fremfører vi nyere og eldre nordisk, engelsk og fransk musikk som koret har tradisjon for og setter stor pris på å synge. 

Dirigent er Sigurd Engesnes.

 

Vi har invitert ledende musikere til å akkompagnere oss på begge verkene av John Rutter. Musikerne er ansatt i Den Norske Opera, Kulturskolen, Det Norske Blåseensemblet eller er frilans musikere.

John Rutter ble født september 1945 i London. Han er utdannet ved Clare College i Cambridge og er både komponist og dirigent. Han er dirigent for koret The Cambridge Singers som han etablerte i 1981, og han er også en ettertraktet gjestedirigent for ledende kort og orkester verden rundt. John Rutter er mest kjent for kirkemusikk som er forankret i den britiske korkulturen.

Verket Gloria består av tre satser, og korsangen akkompagneres av messingblåsere, perkusjonister og organist.  Verket har latinske tekster fra liturgien.

 

 

VELKOMMEN TIL JUBILEUMSKONSERT  

Jubileumsplakat.jpg
billetter_til_HP-1.png